Brandweerpartners in de bloemetjes gezet

Sep 18, 2014

De middenstanders van Schipluiden zorgen dat zij goed in beeld zijn. Af en toe een mooie aanbieding en verder hopen dat de bevolking zoveel mogelijk in eigen dorp inkopen doet! Winkels en ondernemingen zijn immers onmisbaar in Schipluiden!

Ook onmisbaar is de vrijwillie brandweer. Vaak van levensbelang! Daarom kiezen we er deze week voor om deze kanjers eens extra onder de aandacht te brengen. Dat hebben ze zeker verdiend! Terwijl wij allemaal rustig op vakantie gaan of in ieder geval genieten van de zomer, blijven de brandweerlieden van Midden-Delfland altijd maar weer paraat om aan te treden als dat nodig is. Dat betekent dat zij de afgelopen vakantieweken nog vaker dan gebruikelijk standby moesten zijn. Natuurlijk heeft dat meteen ook consequenties voor hun partners. Daarom bestloten de spuitgasten hun vrouwen eens lekker in de bloemetjes te zetten!

Oproepbaar
De Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) waardeert die extra inzetbaarheid en beschikbaarheid bijzonder en men gunde de brandweermannen van Midden-Delfland als dank wel een bbq of een gezellig avondje met het korps.  Dat is natuurlijk heel leuk voor ons, maar wij hebben er de voorkeur aan gegeven om van die bijdrage onze dames in de bloemetjes te zetten. Tenslotte zijn zij ook meteen beperkt in hun mogelijkheden als wij oproepbaar moeten zijn. Even gezellig in de stad een terrasje pakken in het weekend is er natuurlijk niet bij. Je houdt er altijd rekening mee, zegt een woordvoerder van de brandweer. Collega Kees Lankhaar voegde de daad meteen bij het woord en overhandigde zijn vrouw Hanneke en extra groot en fleuring boeket.

Terug naar het overzicht