BRANDWEER Midden-Delfland in het nieuws

Pagina 1 van 16  > >>

De middenstanders van Schipluiden zorgen dat zij goed in beeld zijn. Af en toe een mooie aanbieding en verder hopen dat de bevolking zoveel mogelijk in eigen dorp inkopen doet! Winkels en ondernemingen zijn immers onmisbaar in Schipluiden!

Ook onmisbaar is de vrijwillie brandweer. Vaak van levensbelang! Daarom kiezen we er deze week voor om deze kanjers eens extra onder de aandacht te brengen.

Lees meer

Door Simon van Zuilen: Twee brandweermannen hebben in verband met hun vertrek uit de blusgroep Maasland, een koninklijke onderscheiding ontvangen. Peter van Leeuwen (52) begon in 1983 en Bert van der Kooij (46) in 1992 als aspirant brandwacht bij het brandweerkorps van Maasland, dat sinds enkele jaren deel uitmaakt van de Brandweer Haaglanden.

Lees meer

Op 30 augustus opent brandweerkazerne Maasland van 10.00 tot 17.00 uur de deuren op Slot de Houvelaan. Op deze zaterdag tijdens het nazomerfeest is de straat vooral (brandweer)rood gekleurd!

Naast onder andere het blusvoertuig en de hoogwerker demonstreren de brandweermensen van Maasland hun specialisme rietkapbrandbestrijding met een ‘echt’ oefendak.

Lees meer

Schipluiden: Op 20-07-2014 werd de brandweer van Schipluiden gealarmeerd voor een dier te water.
Ter plaatse bleek het te gaan om een pony die niet meer zelfstandig uit het water kon komen. 

Lees meer

Schipluiden: De brandweer van Den Hoorn en het hulpverleningsvoertuig van Den Lier werden op 6 juli gealarmeerd voor een te water geraakte pony.

Lees meer

Scheveningen - Een zeer grote brand heeft een vissersschip dat ligt afgemeerd aan de Eerste Binnenhaven in Scheveningen volledig verwoest.

De brandweer werd even voor negen uur gealarmeerd voor brand aan boord van een vissersschip dat ligt afgemeerd in de de Eerste Binnenhaven, aan de Vissershavenweg. Hieraan zou volgens omstanders een of twee explosies vooraf zijn gegaan. Aan boord bevonden zich toen 113 personen.

Lees meer

Schipluiden: Op dit moment woedt er een grote brand in een boerenbedrijf aan de Groeneveld. 
De brand gaat gepaard met veel rook die tot in de wijde omtrek te zien is.

Bron: Regio15.nl

Lees meer

Poeldijk: Vanavond even voor acht uur is er een grote brand uitgebroken bij het bedrijf Quick Plug op het Mercuriusplein.

Om iets voor acht uur 's avonds kreeg de brandweer de melding dat er brand was in een opslagloods aan het Mercuriusplein. Direct spoedden meerdere brandweereenheden met prio 1 ter plaatse. Bij aankomst kwam er al veel rook uit het dak. Deze rook was op dat moment al tot in de verre omtrek te zien.

Bron: Regio15.nl

Lees meer

Maasland: Wielrenners hebben zondagochtend melding gemaakt van een auto in het water bij de Oostgaag in Maasland. Politie, brandweer en ambulance waren al snel ter plaatse, waarna een duikteam heeft gezocht naar eventuele inzittenden. Die werden niet aangetroffen in de auto.

Lees meer

Delft: Een korte maar felle brand heeft vannacht 14 maart veel schade aangericht in een woning aan de Multatuliweg. Er vielen twee gewonden. De brand brak rond kwart over drie uit in de woonkamer op de begane grond en de vlammen sloegen snel om zich heen.

Lees meer

Pagina 1 van 16  > >>